De kommende boliger i Pasteurs Tårn

I 2021 starter salget af de første boliger i det, der bliver Københavns højeste beboelsesejendom: Pasteurs Tårn.

Læs om tårnet her, og skriv dig op i Køberkartoteket allerede nu for at få besked, når de nye boliger sættes til salg.

Med sine 120 meter bliver Pasteurs Tårn Københavns højeste beboelsesejendom, og altaner, karnapper og store vinduespartier trækker byen ind i boligerne. Beliggenheden er centralt i Carlsberg Byen, og med Fadet og J.C. Jacobsens Have for foden af tårnet.

De 172 eksklusive lejligheder i tårnet ligger fra 5. og op til 36. etage, hvor der på toppen ligger tre 4-6-værelses penthouseboliger. På tårnets øvrige etager findes boliger i alle størrelser: fra den hyggelige 2-værelses til den rummelige 5-værelses familiebolig.

Fra de lyse rum har du vidt udsyn over København og Frederiksberg, og hvis du vælger en af de øverste lejligheder, kan du se helt til Sverige. Når mørket falder på, skaber byens lys en mindst lige så storslået oplevelse.

Pasteurs Tårn er tegnet af den svenske tegnestue Wingårdhs. Arkitektonisk hænger tårnet tæt sammen med den øvrige bebyggelse i denne del af Carlsberg Byen, og som reference til områdets fredede bygninger i tegl har arkitekterne valgt en rødbrun facade i cortenstål. 

Hvornår starter salget af boligerne i Pasteurs Tårn?
De første boliger i projektet sættes til salg fra foråret 2021.

Kan jeg få besked, når boligsalget i Pasteurs Tårn starter?
Lyder det som noget for dig? Som en del af Carlsberg Byens Køberkartotek, får du besked om nye boliger i Pasteurs Tårn og resten af kvarteret før alle andre:

Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Boligerne til salg nu - Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu.

Tag mig til søgesiden
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.