Kom med indenfor i en lejlighed, der endnu ikke er bygget

I vores showroom kan du med virtual reality opleve følelsen af at stå inde i en projektbolig, der endnu ikke er opført.

Virtual reality i Carlsberg Byen

Overvejer du at købe en projektbolig? Der kan være mange overvejelser og spørgsmål undervejs, når man investerer i sit kommende hjem - og når det er en bolig, der endnu ikke er bygget. Hvordan bliver udsigten? Hvordan er pladsen på værelserne? Hvordan ser de andre køkkenlåger eller gulve ud i boligen, man kan vælge? Vi har derfor lanceret virtual reality i vores showroom, så du på den måde kan komme med indenfor i udvalgte boliger i det nye bykvarter.  

Med VR-brillerne på får du oplevelsen af at stå inde i de kommende lejligheder i Carlsberg Byen, og du kan frit gå rundt i boligerne og nyde de enestående udsigter. Du kan også se hele den fremtidige udsigt over Carlsberg Byen fra forskellige etager i de kommende tårne. Her kan du ikke bare få en følelse af de kommende udsigter over Frederiksberg, Vesterbro og resten af København, men også over Carlsberg Byen som den står færdig i 2024.

Kunne du tænke dig at opleve boligerne i VR? Så kom forbi åbent hus i den gamle Maskincentralen. 

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.