Kom med indenfor i en lejlighed, der endnu ikke er bygget

Oplev følelsen af at stå inde i en projektbolig, der endnu ikke er opført, når vi d. 25. august lancerer virtual reality i Carlsberg Byens showroom!

Virtual reality i Carlsberg Byen

Overvejer du at købe en projektbolig? Der kan være mange overvejelser og spørgsmål undervejs, når man investerer i sit kommende hjem - og når det er en bolig, der endnu ikke er bygget. Hvordan bliver udsigten? Hvordan er pladsen på værelserne? Hvordan ser de andre køkkenlåger eller gulve ud i boligen, man kan vælge?

Som noget helt nyt lancerer vi derfor virtual reality i Carlsberg Byen, hvor du kan komme med indenfor i denne bolig i Caroline Hus samt i tre boliger i Dahlerups Tårn - denne på 8. sal, denne på 15. sal og denne på 21. sal.

Med VR-brillerne på får du oplevelsen af at stå inde i de kommende lejligheder i Carlsberg Byen, og du kan frit gå rundt i boligerne, nyde de enestående udsigter og skifte mellem boligernes tilvalg i køkkenet og på gulve. Du kan også se hele den fremtidige udsigt over Carlsberg Byen fra de tre boliger på tre forskellige etager i Dahlerups Tårn. Her kan du ikke bare få en følelse af de kommende udsigter over Frederiksberg, Vesterbro og resten af København, men også over Carlsberg Byen som den står færdig i 2024.

Kunne du tænke dig at prøve de nye VR-briller? Så kom forbi vores showroom kl. 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V, hver søndag.

Husk at komme i god tid, da der kan være kø ved VR-udstyret. Er du på udkig efter en bolig i Carlsberg Byen, og vil gerne booke et møde med en boligrådgiver, er du velkommen til at booke et møde.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.