Kom med indenfor i en lejlighed, der endnu ikke er bygget

Hver søndag kan du med virtual reality opleve følelsen af at stå inde i en projektbolig, der endnu ikke er opført.

Virtual reality i Carlsberg Byen

Overvejer du at købe en projektbolig? Der kan være mange overvejelser og spørgsmål undervejs, når man investerer i sit kommende hjem - og når det er en bolig, der endnu ikke er bygget. Hvordan bliver udsigten? Hvordan er pladsen på værelserne? Hvordan ser de andre køkkenlåger eller gulve ud i boligen, man kan vælge?

Vi har derfor lanceret virtual reality i vores showroom, så du på den måde kan komme med indenfor i denne bolig i Caroline Hus samt i tre boliger i Dahlerups Tårn - denne på 8. sal, denne på 15. sal og denne på 21. sal.

Med VR-brillerne på får du oplevelsen af at stå inde i de kommende lejligheder i Carlsberg Byen, og du kan frit gå rundt i boligerne, nyde de enestående udsigter og skifte mellem boligernes tilvalg i køkkenet og på gulve. Du kan også se hele den fremtidige udsigt over Carlsberg Byen fra de tre boliger på tre forskellige etager i Dahlerups Tårn. Her kan du ikke bare få en følelse af de kommende udsigter over Frederiksberg, Vesterbro og resten af København, men også over Carlsberg Byen som den står færdig i 2024.

Kunne du tænke dig at prøve de nye VR-briller? Så kom forbi vores showroom kl. 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V, hver søndag.

Er du på udkig efter en bolig i Carlsberg Byen, er du velkommen til at booke et møde med en af vores boligrådgivere.

Kom til åbent hus eller book en fremvisning - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral. Vil du gerne tale med en af vores ejendomsmæglere nu? Ring eller skriv til os for en snak eller for at booke en personlig fremvisning.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.