Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen

Kom med indenfor i en lejlighed, der endnu ikke er bygget

I vores showroom kan du med virtual reality opleve følelsen af at stå inde i en projektbolig, der endnu ikke er opført.

Virtual reality i Carlsberg Byen

Overvejer du at købe en projektbolig? Der kan være mange overvejelser og spørgsmål undervejs, når man investerer i sit kommende hjem - særligt når det er en bolig, der endnu ikke er bygget. Hvordan bliver udsigten? Hvordan er pladsen på værelserne? Hvordan ser køkkenet ud?

Få svar på dine spørgsmål med virtual reality

Med virtual reality i vores showroom, kan du komme indenfor i udvalgte boliger både Høffdings Tårn og Carls TårnHer får du oplevelsen af at stå inde i de kommende lejligheder i Carlsberg Byen, hvor du kan frit gå rundt i og nyde de enestående udsigter.

Du kan også se hele den fremtidige udsigt over Carlsberg Byen fra forskellige etager. Her kan du ikke bare få en følelse af de kommende udsigter over Frederiksberg, Vesterbro og resten af København, men også over Carlsberg Byen som den står færdig.

Kunne du tænke dig at opleve boligerne i VR? Så kom forbi åbent hus i vores showroom. 

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre