Alle boliger i Købke Hus er nu solgte

10. januar 2019
Alle lejligheder og rækkehuse i Købke Hus, nær summende Købkes Plads, er nu solgte - og vi glæder os over at se liv på altanerne, på pladsen og ved grønne Vesten for Humlen.

7 rækkehuse i tre etager, 8 lejligheder i to etager og 26 lejligheder i ét plan. Alle boligerne i Købke Hus er nu udsolgte og danner rammerne for 41 hjem midt i det historiske københavnerområde. Beboerne i Købke Hus har den centrale plads Købkes Plads mod vest og hyggelige, grønne Vesten for Humlen og historiske Humleby mod øst.

Vi har de seneste måneder haft den store glæde, at kunne melde flere ejendomme i Carlsberg Byen for udsolgte: Rahbek Hus, Rakbek Hus IIJacobsen Hus og Ottilia Hus.

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu her, uanset om du leder efter en rummelig familiebolig, en bolig med privat tagterrasse eller en lejlighed på 29. sal.


 

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.