Alle boliger i Købke Hus er nu solgte

10. januar 2019
Alle lejligheder og rækkehuse i Købke Hus, nær summende Købkes Plads, er nu solgte - og vi glæder os over at se liv på altanerne, på pladsen og ved grønne Vesten for Humlen.

7 rækkehuse i tre etager, 8 lejligheder i to etager og 26 lejligheder i ét plan. Alle boligerne i Købke Hus er nu udsolgte og danner rammerne for 41 hjem midt i det historiske københavnerområde. Beboerne i Købke Hus har den centrale plads Købkes Plads mod vest og hyggelige, grønne Vesten for Humlen og historiske Humleby mod øst.

Vi har de seneste måneder haft den store glæde, at kunne melde flere ejendomme i Carlsberg Byen for udsolgte: Rahbek Hus, Rakbek Hus IIJacobsen Hus og Ottilia Hus.

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu her, uanset om du leder efter en rummelig familiebolig, en bolig med privat tagterrasse eller en lejlighed på 29. sal.


 

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her