Velkommen til de nye beboere i Mineralvandshuset

1. december 2020
Nye beboere er i disse uger ved at flytte ind i det populære Mineralvandshuset, der er tegnet af den anerkendte arkitekt Dorte Mandrup.

I disse uger flytter nye beboere ind i det populære projekt, Mineralvandshuset, der er tegnet af Dorte Mandrup, og har en helt særligt beliggenhed mellem den historiske Mineralvandsfabrikken, grønne J.C. Jacobsens Have og de fredede Maskincentralen og Kedelhallen

Det betyder, at der på nuværende tidspunkt er solgt over 800 boliger i Carlsberg Byen - og kvarterets vokseværk kan både mærkes og ses: Cykler, barnevogne, børn, voksne, hunde, lys i vinduerne og på altanerne, skolebørn og meget mere gør allerede nu området til en livlig bydel, hvor man har lyst til både at bo og opholde sig.

Stort velkommen til de nye beboere i Mineralvandshuset!

Psst ... Der er få boliger tilbage i det populære Mineralvandshuset, som du kan flytte ind i allerede nu. Se dem ved at klikke herunder.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre