Pasteurs Tårn projektbolig altan

Premiere: boligsalget i Pasteurs Tårn er startet

1. marts 2021
Salget af de første boliger i Pasteurs Tårn, der med sine 120 meter bliver Københavns højest beliggende beboelsesejendom, er skudt i gang!
En stor del af boligerne i Pasteurs Tårn er allerede solgte eller reserverede, og lyder det også som noget for dig, kan du finde både plantegninger og priser på alle boligerne nederst.

Med sine 120 meter bliver Pasteurs Tårn Københavns højeste beboelsesejendom, hvor altaner, karnapper og store vinduespartier trækker byen ind i boligerne. Der kommer i alt 172 lejligheder fra 5. og op til 36. etage, og her er boliger i alle størrelser; fra den hyggelige 2-værelses til den rummelige 5-værelses familiebolig. 

Fra alle etager har du vidt udsyn over København og Frederiksberg og masser af lys fra de store vinduer - og når mørket falder på, skaber byens lys en mindst lige så storslået oplevelse.


Livligt byliv for foden af tårnet
Beliggenheden kan ikke være bedre, hvis man både sætter pris på byliv og grønne områder: P
å pladsen for foden af Pasteurs Tårn åbner caféer med udeservering, og nogle af dine nærmeste naboer bliver de fredede bygningsværker Maskincentralen og Kedelhallen, som er øremærket til kulturelle aktiviteter. 

Flaskehalsen mod øst er bydelens kreative butiksstrøg, og du kommer garanteret til at mødes med vennerne på den urbane Kildepladsen ved Vesterfælledvej.

For foden er tårnet finder du desuden Carlsberg Byens største grønne område, J.C. Jacobsens Have.

Pasteurs Tårn J.C. Jacobsens Have

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her