Jakkesætsspecialisten Deerest kommer til kvarteret

18. marts 2022
Fredag d. 1. april åbner Deerest sin butik nummer to, når de slår dørene op i Carlsberg Byen midt i det pulserende butiks- og restaurationsliv.

Først annoncerede Matas, at de flytter til kvarteret. Herefter slog Henrik Vibskov dørene op for en ny butik, og for kort tid siden har både Souls og Aamanns meldt ud, at de åbner en restaurant i området. Nu kommer en ny aktør til den gamle bryggerigrund: Deerest.

Jakkesætsspecialisten Deerest slår dørene for deres anden butik på Bryggernes Plads d. 1. april, hvor der er åbningsweekend med blandt andet brunchgodbidder fra Cadence, Hooked bowls, champagne og cocktails, kaffe og selvfølgelig øl fra Carlsberg.

“Vi ledte efter et sted med sjæl og historie, og det er Carlsberg Byen et af de steder i København, der har mest af, og det giver os mulighed for at skabe noget særligt. Der er en masse liv og kultur og en stor optimisme og forventningens glæde, og det er fedt at mærke den begejstring over alle de nye ting og fede steder der åbner i Carlsberg Byen hele tiden,” lyder det fra Mikkel Bo Hansen, der er en af stifterne af Deerest.

EN HELSTØBT OPLEVELSE
Fremtidens butik skal kunne mere end bare at sælge. Den skal tilbyde skræddersyede helhedsoplevelser, og Deerest er en af dem, der omstiller sig til den nye virkelighed. Derfor vil der, udover salg af jakkesæt, blandt andet være en bar, hvor kunderne kan nyde en øl eller et glas whisky, mens de prøver tøj til brylluppet, konfirmationen og andre særlige anledninger.

“Deerest er på mange måder indbegrebet af den type af butikker, vi gerne vil have i Carlsberg Byen: Klassisk og traditionsrigt samtidig med en nytænkende tilgang til retail og service – og så deler vi en stor kærlighed for godt håndværk, som er en af grundpillerne i udviklingen på den gamle bryggerigrund," fortæller Jens Nyhus, der er administrerende direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Jakkesætsspecialistens anden butik får lokaler i den fredede Lagerkælder 3 med de genkendelige guldskiver, og du kan læse mere om deres nye – og fremtidens – butik på politiken.dk her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet