Fremtidens butiksuniverser flytter ind i Carlsberg Byen

21. april 2022
Internationale brands med fokus på kunst skal sætte Carlsberg Byen på kortet for fremtidens butikskoncepter.

Carlsberg Byens by- og butiksliv er opdelt i 10 zoner, der alle skal være med til at skabe en levende og sammenhængende bydel. Zonerne består af forskellige sammensætninger af butikskoncepter med baggrund i den pågældende zones historie, og skal gavne både hinanden og kvarterets besøgende. Eksempelvis ligger mindre håndværks- og designbutikker side og side i Flaskehalsen, mens også spisesteder, dagligvarebutikker, kulturtilbud og større butikslejemål ligger strategisk placeret på den historiske bryggerigrund.

I udviklingen af Carlsberg Byen er vi nu nået dertil, hvor zonen, vi kalder High Street, der omfatter Kridttårnet, hvor galleriet von Bartha bor, boligkarréen ved Pasteurs Tårn samt Caroline Hus og Mineralvandsfabrikken, skal fyldes med butiksuniverser ud over det sædvanlige. Butikskoncepterne skal tage udgangspunkt i brygger Carl Jacobsens idé om at gøre kunst og kultur tilgængelig for alle, og derfor er vi nu på jagt efter potentielle lejere, der kan skabe universer med netop det for øje.

Størrelsen og placeringen af lejemålene har potentiale til at blive en enestående detailoplevelse, og giver os mulighed for at invitere internationale brands til at skabe unikke universer sammen, hvor detailhandel og kunst går hånd i hånd. Ambitionerne er at sætte Carlsberg Byen og København på kortet for fremtidens butiksdesign.

Når Carlsberg Byen står færdig i 2024 bliver det med mere end 50 nye butikker og mere end 30 nye restauranter, der sammen med de mange byrum, parker og kulturinstitutioner, gør det nye bykvarter til en destination til stor glæde for de mange beboere, københavnere og turister.

Læs mere om mulighederne og planerne for butikkerne i High Street her.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet