Se alle de nye butikker og spisesteder i Carlsberg Byen

7. november 2022
Mange nye butikker og spisesteder er rykket ind i Carlsberg Byen på det seneste - og endnu flere er på vej. Se dem her.
Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og den seneste tid har vi kunne byde en masse butikker og spisesteder på den gamle bryggerigrund. Alle de nye aktører på området har det til fælles, at de er stærke brands med kvalitet, bæredygtighed og godt håndværk i centrum.

Carl Hansen & Søn

I oktober slog den ikoniske møbel- og designbutik Carl Hansen & Søn dørene op i designkollektivet Flaskehalsen.

Stillark

I Flaskehalsen, som allerede nu er et samlingspunkt for livsstil og design, åbnede i oktober også det danske køkken- og møbelkoncept Stillark butik og showroom.

Coffee Collective

Et af Københavns mest populære kaffebarer Coffee Collective er åbnet i bunden af Pasteurs Tårn, lige ud til den grønne J.C. Jacobsens Have.

Souls

Souls, der nu bor på Købkes Plads, serverer veganske madfavoritter som burger og stegte svampe, mens du også kan kigge forbi cocktail- og vinbaren til drinks eller tage en god flaske vin med hjem.

Endnu Flere på vej

De kommende måneder er der endnu flere nyheder på vej i Carlsberg Byen: Michelin-restauranten Studio slår dørene op i bunden af Dahlerups Tårn og vinbaren Liquo åbner på Fadet. 

Gå på opdagelse i oversigten over de mange butikker på den gamle bryggerigrund lige her.

elefantporten i carlsberg byen

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet