Cadence brunch Carlsberg Byen Vesterbro

Caféer i Carlsberg Byen, du skal besøge

Carlsberg Byen er ikke kun kendt for sin historie og arkitektur; det er også hjemsted for en blomstrende restaurant- og caféscene, der byder på en bred vifte af kulinariske oplevelser.

Antallet af anmelderroste spisesteder og restauranter i Carlsberg Byen har længe gjort den gamle bryggerigrund til et trækplaster for foodies - men det er ikke kun fine dining og middagstallerkner, du kan finde på området. Uanset om du er kaffe- eller croissantentusiast, eller bare på udkig efter et hyggeligt frokoststed at mødes med venner, kan du finde det her på den gamle bryggerigrund.

Læs med herunder, hvor vi har samlet caféerne i Carlsberg Byen, du skal besøge:

Coffee Collective: Her kan du smage byens bedste kaffebønner og nyde ægte kaffekultur og -nørderi i arkitektoniske og rare omgivelser, uanset om du skal bede om filterkaffe eller en særlig specialkaffe med nøje udvalgte bønner fra hele verden.

Cadence: Hos Cadence kan du både nyde de fermenterede og farverige heldagsbrunch-anretninger, sprøde croissanter og en god kop kaffe. Deres brunchmenu omfatter både avokado-toast, pandekager med sirup og friske bær, kokosyoghurt og grød, mens du kan vælge mellem både friske juicer og smoothies.

Aamanns Genbo: Hos Aamanns Genbo kan du, udover at glæde dig over deres legendariske smørrebrød, også besøge deres bageri og café med udeservering på Kildepladsen. Tag også et kig på deres deli og take-away, når du er forbi.

Alexanders Bistro: Heldagscaféen Alexanders Bistro byder både på iscafé, spil- og loungeområde lige ved den ikoniske Elefantporten. Prøv deres hjemmelavede is og kager, eller nyd en let frokost med friske salater og sandwich.

Bette Café: En populær café på Kildepladsen med en afslappet atmosfære, perfekt til en kop kaffe, sandwiches, en let snack og et glas naturvin, mens børnene leger inde eller ude.

Københavns Bageri: I det populære bageri, der har været på københavnernes læber i månedsvis, kan du finde klassisk, dansk bagværk og nyde en god kop kaffe på deres hyggelige terrasse.

Kaffekilden: Nyd både friskristet kaffe og friskbagt brød i en afslappede atmosfære på det ellers travle Tapperitorvet.

Lagkagehuset: Forkæl dine smagsløg med et udvalg af lækre kager, sandwiches, kaffe og bagværk hos Lagkagehuset.

 

Har du brug for et overblik over området? Så klik dig rundt i vores interaktive kort. Vi glæder os til at se dig på dig på området!

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret