Ugens bolig: Stor 5v'er med østvendt altan 

Med hele fire værelser og en rummelig kombineret stue og køkken, er der virkelig plads til, at familien kan udfolde sig i denne uges bolig i det 80 meter høje Carls Tårn.

Det 80 meter høje Carls Tårn ligger i det rolige sydvestlige hjørne af Carlsberg Byen mellem J.C. Jacobsens Have og Carls Have, og lige rundt om hjørnet folder områdets mange muligheder sig ud på Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads.

Fra den praktiske entré træder du direkte ind i den rummelige kombinerede stue, hvor der er masser af plads til, at familien kan samles. Her trækker de store vinduespartier og karnap lyset ind i boligen, og mod øst finder du en tilbagetrukket østvendt altan som en forlængelse af stuen.

Boligen rummer desuden fire værelses fordelt på værelsesafdelinger, hvor det største værelse har direkte adgang til det ene af to moderne badeværelser. Den praktiske entré og de to moderne badeværelser er alle placeret ind mod trappetårnet, så boligarealet udnyttes bedst muligt.

Det er den svenske tegnestue Wingårdhs, der har tegnet det 80 meter høje tårn, der med elegante buer i facaden refererer til områdets historiske bygninger: De Hængende Haver og Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver.

Boligen koster 7.550.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Oplev Carls Tårn i virtual reality -

Hver søndag holder vi åbent hus i den historiske Maskincentralen, og her kan du gå rundt i de nye boliger i Carls Tårn i virtual reality og fornemme stue, værelser og ikke mindst udsigten fra det 80 meter høje tårn Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.