Ugens bolig: 4v'er med vestvendt altan

Drømmer du om en skøn familiebolig med en rummelig kombineret stue og køkken, er denne uges bolig Carls Tårn måske noget for dig.

Det 80 meter høje Carls Tårn ligger i det rolige sydvestlige hjørne af Carlsberg Byen mellem J.C. Jacobsens Have og Carls Have, og lige rundt om hjørnet folder områdets mange muligheder sig ud på Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads.

Fra den praktiske entré træder du direkte ind i den kombinerede stue og køkken, hvor boligen virkelig åbner sig op. I hjertet af boligen er køkkenet og den hyggelige køkkenø, der er omkranset af stuen, de to værelsesafdelinger, et moderne badeværelse og ikke mindst en skøn vestvendt altan, hvor aftenssolens stråler kan nydes.

Det største værelse har foruden sin egen værelsesafdeling også walk-in closet, der gør det til en oplevelse at træde ind i garderoben.

Planløsningen for denne uges bolig kan opleves i virtual reality, når vi holder åbent hus i den historiske Maskincentralen hver søndag. Her kan du også snakke med vores ejendomsmæglere, se et udvalg af materialer og få et overblik over kvarteret.

Boligen koster 6.150.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Oplev Carls Tårn i virtual reality -

Hver søndag holder vi åbent hus i den historiske Maskincentralen, og her kan du gå rundt i udvalgte boliger i Carls Tårn i virtual reality og fornemme stue, værelser og ikke mindst udsigten fra det 80 meter høje tårn Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.