Ugens bolig: Optimeret 2v'er i 80 meter højt tårn 

Her bo du lige mellem to af kvarterts største grønne områder, mens bylivet åbner sig op lige rundt om hjørnet.

Lige så snart du træder ud fra foden af det 80 meter høje Carls Tårn, folder et væld af muligheder sig ud. Både Søndermarken, J.C. Jacobsens Have og Carls Have med skulpturpark er alle indenfor kort gåafstand, mens bylivet folder sig ud lige rundt om hjørnet på Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads, hvor den københavnske toprestaurant Studio netop er åbnet.

Fra den praktiske entré træder du ind i boligens leverum med en fransk altan, hvor du kan åbne foldedøren og byde morgensolens stråler velkommen. Boligen rummer desuden et moderne badeværelse og et master bedroom med skabsplads.

I de nye boliger i Carls Tårn har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg med de mange tilvalg. Her kan du vælge mellem gulve, fronter, bordplader til køkken samt armaturer, og du kan afprøve de forskellige muligheder sammen i visualizeren lige her.

Lyder det som noget for dig? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Oplev Carls Tårn i virtual reality -

Hver søndag holder vi åbent hus i den historiske Maskincentralen, og her kan du gå rundt i udvalgte boliger i Carls Tårn i virtual reality og fornemme stue, værelser og ikke mindst udsigten fra det 80 meter høje tårn Læs mere om åbent hus

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her