Ugens bolig: 4v'er med grøn udsigt

Træd ud på den sydvendte altan og nyd udsigten til gårdrummet, der bliver en grøn oase.

Lige i smørhullet mellem to af kvarterets største have ligger den charmerende karré Nebelong Hus, hvor arkitekterne har lagt vægt på at skabe boliger med masser af lys.

I den nordlige del af karréen ligger denne uges bolig med en sydvendt altan, hvor der er udsigt til det grønne grønne gårdrum, hvor de kommende beboere kan slå sig ned på græsset eller på de hyggelige, små pladser.

De tre værelser er fordelt på to værelsesafdelinger, der begge er forbundet til boligens hjerte: Den kombinerede stue og køkken, hvor der er adgang til den skønne, sydvendte altan.

I de nye lejligheder i Olivia Hus har du mulighed for at skabe din egen personlige bolig med de mange tilvalg, og som noget nyt kan du afprøve tilvalgsmulighederne sammen lige her.

Boligen koster 5.195.000 kr. 

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Nebelong Hus Fællesbo gårdrum projektboliger
Nebelong Hus JC Jacobsens Gade Malttorvet projektsalg
Projektbolig København tagterrasse Nebelong Hus

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
udsigt over carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.