Projektbolig København terrasse Nebelong Hus

Ugens bolig: 3v'er med to terrasser

I denne uges bolig er der virkelig plads til at udfolde sig på den ene af de to terrasser, der udover sine mange kvadratmeter også har udsigt til det store, grønne gårdrum.
Nebelong Hus ligger midt i mellem to af kvarterets største haver og lige rundt om hjørnet folder områdets mange muligheder sig ud på blandt andet Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads.

I den smukke karré finder du denne uges bolig, der har to terrasser, hvoraf den ene har ekstra god plads til både venner og familie, en lille urtehave eller et sted, hvor det er muligt at koble af.

Træder du indenfor rummer boligen en kombineret stue og køkken, et moderne badeværelse og to værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til boligens anden terrasse.

I de nye lejligheder i Nebelong Hus har du mulighed for at skabe din egen personlige bolig med de mange tilvalg, og som noget nyt kan du afprøve tilvalgsmulighederne sammen i vores visualizer lige her.

Boligen koster 5.250.000 kr. 

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegningen ved at klikke herunder.

Nebelong Hus gårdrum projektboliger
Projektbolig 2-værelses København Carlsberg Byen
Nebelong Hus JC Jacobsens Gade Malttorvet projektsalg
Nybygget bolig Vesterbro sildebensparket

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
udsigt over carlsberg byen