Her er de 4 eksklusive penthouseboliger i Carls Tårn

Salget af de fire penthouseboliger i Carls Tårn er startet. Her kan du få privat tagterrasse, egen elevator, altan, store vinduespartier - og en udsigt, du ikke får andre steder i København.

På toppen af det 80 meter høje Carls Tårn ligger fire eksklusive penthouseboliger på 23. etage. Her får du både en integreret altan - nogle endda to - vinduer med glas helt til gulvet, og fra din private tagterrasse kan du nyde synet over København og byens glitrende lys om aftenen.

Som noget helt eksklusivt er der i to af boligerne installeret egen elevator, der fører direkte fra din lejlighed og op til din private tagterrasse, mens der i de øvrige to er gjort klar til enten elevator eller trappe.

Flytter du ind i Carls Tårn, kommer du til at bo tæt på to af kvarterets største parker: Carl Jacobsens Have mod nordvest og den store J.C. Jacobsens Have mod sydøst. Du er også kun få minutter fra den hyggelige Bryggernes Plads, som er den største i kvarteret.

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her