Højdepunkter fra 2018 i Carlsberg Byen

21. december 2018
Der har været afholdt en masse arrangementer, vi har budt velkommen til en masse nye beboere, og mange virksomheder er kommet til.
Kig tilbage på året der gik i Carlsberg Byen lige her.

Boliger og byliv

I 2018 har vi budt velkommen til mere end 300 nye beboere i Københavns nye bykvarter – et stort velkommen til alle jer, der er flyttet ind og nu har jeres hverdag på den historiske bryggerigrund! Vi har i år solgt bolig nr. 600 og flere projekter er meldt udsolgte; bl.a. Rahbek Hus II, Jacobsen Hus og Ottilia Hus.

I foråret inviterede vi indenfor i det nye showroom i den fredede Maskincentralen, hvor vi hver søndag inviterer til åbent hus, en kop kaffe og en snak med vores boligrådgivere om byens udvikling og om de mange igangværende og kommende projekter, vi sætter til salg over de næste år.

Den gamle bryggerigrund har igen i år dannet rammerne for en række sjove og spændende arrangementer, som har fået både beboere og andre københavnere til at lægge vejen forbi bykvarteret. Vi har bl.a. afholdt vejfest på Ny Carlsberg Vej, en stor, farverig fastelavnsfest og en kunstnerisk Kulturnat i Kulturgeneratoren i kælderen af Maskincentralen. Tak til alle jer, der har været forbi i 2018, og vi glæder os til at se jer igen til fremtidige arrangementer!

kontorer og butikker

Det er gået stærkt med erhvervsudlejningen i Carlsberg Byen i 2018, og vi har budt velkommen til en række spændende virksomheder og koncepter. Bl.a. har det internationale kontorhotel Spaces etableret et fantastisk co-working space på Ny Carlsberg Vej, modeskaberen Henrik Vibskov har åbnet forretning ved siden af Stjerneporten, og arkitektfirmaet Arkitema har transformeret den fredede bygning Dipylon Hus og er selv flyttet ind efterfølgende.

Også designbutikken Encoded, flere mindre konsulenthuse og endnu en Netto har slået dørene op i 2018 til deres flotte, nye lokaler, og så har vi delt den spændende nyhed om den nye italienske restaurant, der i januar 2019 åbner på toppen af det iøjefaldende og karismatiske Hotel Ottilia.

Kom tæt på nogle af de nye lejere, der fortæller om, hvorfor de har valgt at rykke deres virksomhed til Carlsberg Byen lige her

familien hannemann på værnedamsvej

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? - I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej. 

Klik dig rundt i kortet her
historie i carlsberg byen
rejsegilde i carlsberg byen

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere

Når fortid, nutid og fremtid forenes - Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på. 

Mærk historiens vingesus
bryghuset i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.