Højdepunkter fra 2018 i Carlsberg Byen

20. december 2018
Der har været afholdt en masse arrangementer, vi har budt velkommen til en masse nye beboere, og mange virksomheder er kommet til. Kig tilbage på året der gik i Carlsberg Byen lige her.

Boliger og byliv

I 2018 har vi budt velkommen til mere end 300 nye beboere i Københavns nye bykvarter – et stort velkommen til alle jer, der er flyttet ind og nu har jeres hverdag på den historiske bryggerigrund! Vi har i år solgt bolig nr. 600 og flere projekter er meldt udsolgte; bl.a. Rahbek Hus II, Jacobsen Hus og Ottilia Hus.

I foråret inviterede vi indenfor i det nye showroom i den fredede Maskincentralen, hvor vi hver søndag inviterer til åbent hus, en kop kaffe og en snak med vores boligrådgivere om byens udvikling og om de mange igangværende og kommende projekter, vi sætter til salg over de næste år.

Den gamle bryggerigrund har igen i år dannet rammerne for en række sjove og spændende arrangementer, som har fået både beboere og andre københavnere til at lægge vejen forbi bykvarteret. Vi har bl.a. afholdt vejfest på Ny Carlsberg Vej, en stor, farverig fastelavnsfest og en kunstnerisk Kulturnat i Kulturgeneratoren i kælderen af Maskincentralen. Tak til alle jer, der har været forbi i 2018, og vi glæder os til at se jer igen til fremtidige arrangementer!

kontorer og butikker

Det er gået stærkt med erhvervsudlejningen i Carlsberg Byen i 2018, og vi har budt velkommen til en række spændende virksomheder og koncepter. Bl.a. har det internationale kontorhotel Spaces etableret et fantastisk co-working space på Ny Carlsberg Vej, modeskaberen Henrik Vibskov har åbnet forretning ved siden af Stjerneporten, og arkitektfirmaet Arkitema har transformeret den fredede bygning Dipylon Hus og er selv flyttet ind efterfølgende.

Også designbutikken Encoded, flere mindre konsulenthuse og endnu en Netto har slået dørene op i 2018 til deres flotte, nye lokaler, og så har vi delt den spændende nyhed om den nye italienske restaurant, der i januar 2019 åbner på toppen af det iøjefaldende og karismatiske Hotel Ottilia.

Kom tæt på nogle af de nye lejere, der fortæller om, hvorfor de har valgt at rykke deres virksomhed til Carlsberg Byen lige her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her
historie i carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus
bryghuset i carlsberg byen