Mød de mange nye virksomheder i Carlsberg Byen

18. oktober 2023
2023 har været et særdeles begivenhedsrigt år på den gamle bryggerigrund. Ikke nok med at et væld af nye butikker er kommet til, så har en række virksomheder også meldt deres ankomst. Det betyder, at næsten 40 virksomheder nu har kontor i Carlsberg Byen.

En af verdens førende lægemiddelvirksomheder, et globalt ledelseskonsulentfirma, et af Nordens største Dynamics-selskaber og flere finansielle virksomheder. Det er ikke hvem-som-helst, der er rykket til kvarteret i år eller får adresse i området senere på året.

Flere virksomheder er i år rykket ind i de nye kontorlokaler i Caroline Hus heriblandt Cepheo og AstraZeneca, mens Skjern Bank og konsulentvirksomheden Todai også er kommet til, og inden længe kan vi byde velkommen til Boston Consulting Group – for slet ikke at nævne Sparekassen Sjælland-Fyns nye kraftcenter i Nebelong Hus.

Den store tilstrømning betyder, næsten 40 virksomheder nu har hjemme i Københavns nye bykvarter.

Derfor flytter virksomhederne til Carlsberg Byen

De mange nye virksomheder i Carlsberg Byen peger blandt andet på beliggenheden, bylivet og den nærliggende offentlige transport som nogle af årsagerne til, at de rykker til kvarteret. Flere af dem fremhæver dog én særlig grund: Det handler om at fastholde og tiltrække talenter.

”Med flytningen til Carlsberg Byen kommer vi tæt på offentlig transport og har det pulserende byliv lige uden for døren. Samtidig bliver vi bedre i stand til at tiltrække nye talenter med de kompetencer, vi har brug for i fremtiden,” lyder det fra Christof Bischoff, der er landechef for AstraZeneca i Danmark.

”Carlsberg Byen er både et attraktivt bolig- og erhvervsområde, men også et sted for uddannelsesinstitutioner og dermed studerende. Dem vil vi naturligvis også gerne i dialog med... Hvis vi skal – og det skal vi – være en topmoderne virksomhed, så skal vi også række ud efter dem, der lige har ramt arbejdsmarkedet eller gør det de kommende år," fortæller administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson. 

Endnu en gang stort velkommen til alle de nye virksomheder. Vi er er enormt glade for, at I nu er en del af fællesskabet og ser frem til, at I får endnu flere naboer.

Lige her opføres et af de sidste kontorlokaler i kvarteret -

Udviklingen af kvarteret nærmer sig med hastige skridt sin afslutning, og i Brandstrup Hus finder du et af kvarterets sidste kontorlokaler. Kontorlokalerne ligger ved siden af Kedelpladsen, der bliver i anker i handelslivet, og under huset er der intet mindre end 900 parkeringspladser.

Se mulighederne her

Konsulentvirksomhed fortæller om livet i Carlsberg Byen - 

”Kvarteret har som forventet været inde i en hastig positiv udvikling, og færdiggørelsen af diverse byggerier omkring vores kontor har ligeledes gjort en stor forskel," lyder det fra Business Partnering Institute, der har haft adresse i kvarteret i to år. Læs hele nyheden her