Ugens Bolig: Jacobsen Hus 148, 1.th

I denne uge er "Ugens bolig" en skøn 4-værelses lejlighed på 154 m2 lige ud til Søndermarken. Kom indenfor og se den skønne nyindrettede lejlighed i Jacobsen Hus med egne øjne, når vi holder åbent hus på søndag.

På hjørnet af Pile Allé og Ny Carlsberg Vej finder du den arkitektoniske perle, Jacobsen Hus, hvor der nu kun er denne lyse, rummelige 154 m2 lejlighed tilbage. Lejligheden som er klar til indflytning, ligger på første sal og består af fire rum, heraf tre værelser, et stort køkken/alrum, et gæstebadeværelse og et stort luksuriøst badeværelse med badekar.

Lejligheden har to altaner, der vender således, at du får morgensol på den ene og aftensol på den anden. Fra den 16 m2 store altan ud mod Frederiksberg er der udsigt til både Gærtårnet og Søndermarken. På den anden side mod det hyggelige, højtbeliggende gårdmiljø, er der udsigt til den ikoniske Elefantport og Det Grå Hus.

Åbent hus i prøvelejligheden

På søndag slår vi dørene op til den nyindrettede prøvelejlighed i Jacobsen Hus. Høeg+Møller har endnu en gang været forbi og sætte deres præg på lejligheden.

Så kig forbi på søndag kl. 12.00 - 12.30 på Ny Carlsberg Vej 148, 1.th.


Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.