Ugens Bolig: Lys 4'er på grænsen til Frederiksberg

'Ugens bolig' er en lys lejlighed med optimal udnyttelse af alle 127 m² med plads til hele familien og kun et stenkast fra Søndermarken, Bakkehuset og Kammas Have.

Her får I en fantastisk familiebolig i skønne Ottilia Hus omkrænset af både af historiske bygninger og grønne områder. Boligen har i dag to værelser og et stort køkken-alrum, hvor der let kan etableres et tredje værelse.

I kan nyde udsigten til Det Grå Hus og den fredet Seksløberen fra jeres sydvendte altan, og får samtidig et rummeligt badeværelse med vaskesøjle, entré med plads til overtøjet og et hyggeligt køkken med udsigt over den livlige plads "Bag Elefanterne".

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed på søndag d. 16. september kl. 12.30 - 12.55, og kig også forbi showroomet i den gamle Maskincentral kl. 13.00 - 15.00. Læs mere om lejligheden, se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Kom til åbent hus på søndag -

Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.