Ugens bolig: 3-værelses bolig på Frederiksberg med to altaner 

I denne uges "Ugens bolig" får I 123 m² på Frederiksberg med to altaner, højt til loftet, fantastisk lysindfald og grønt lige udenfor døren.

Heiberg Huse er de eneste ejendomme i Carlsberg Byen, der ligger i Frederiksberg Kommune - og her får I masser af netop den frederiksbergske charme. I denne indflytningsklare bolig får I nemlig rolige, grønne omgivelser, et stort, hyggeligt gårdrum og Rahbeks Allé lige udenfor døren. Derudover har I den fredede bygning, Halmlageret, der fremtidigt vil huse masser af kultur, som en af jeres nærmeste naboer.

Lejligheden er 123 lyse m² med store vinduer, et moderne badeværelse, to rummelige værelser og et dejligt køkken-alrum, der indbyder til masser af samvær og gode timer for familien. Det helt specielle ved denne bolig er dog de to altaner på 8 og 11 m², hvor I kan nyde omgivelserne helt privat.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral. På søndag d. 9. december kan du komme indenfor i netop denne bolig fra 12.15 - 12.40 samt de sidste to øvrige boliger i Heiberg Huse i samme tidsrum. Du kan læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Frederiksberg, Carlsberg Byen, Heiberg Huse
Frederiksberg, Carlsberg Byen, Heiberg Huse
Frederiksberg, Carlsberg Byen, Heiberg Huse

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.