Ugens bolig: Lys bolig på Frederiksberg med 32 m² have

I denne uges "Ugens bolig" får du 123 veludnyttede, lyse m² med stor terrasse og mulighed for at nyde den frederiksbergske charme.

Når du træder ind i denne 123 m² store, lyse lejlighed har du fra entréen adgang til boligens samlingspunkt: Det store køkken-alrum. Køkken-alrummet er omkranset af store vinduer, have og terrasse mod både nord og vest. Boligen består, udover køkken-alrummet, af et master bedroom, et moderne badeværelse og et værelse, der er oplagt til enten børneværelse eller kontor. 

Lejligheden ligger i Heiberg Huse, som er den eneste ejendom i Carlsberg Byen, som er placeret på Frederiksberg. Med den fredede bygning, Halmlageret, grønne områder og Rahbeks Allé lige omkring dig, får du hele den frederiksbergske ro og charme, mens hippe Vesterbro ligger lige i din baghave.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral. På søndag d. 31. marts kan du komme indenfor i netop denne og denne bolig fra 13.00 - 14.00. Du kan læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

carlsberg byen
carlsberg byen
carlsberg byen
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.