Ugens bolig:  2 værelser med tagterrasse 

'Ugens bolig' er en lys 2-værelses bolig på 70 m² på grænsen til Frederiksberg og med en stor, privat tagterrasse. 

Denne 2-værelses bolig i Bindesbøll Hus er en hjørnelejlighed med både et skønt lysindfald og en stor tagterrasse. Her kan du nyde solen i fred og ro i de grønne omgivelser i Carlsberg Byens nordligeøstlige hjørne, som grænser sig helt op til Frederiksberg. Her fra 3. sal er der både udsigt over den pulserende Constantin Hansens Gade med liv og udendørsaktiviteter samt flotte Rahbeks Allé.

Fra entreen er der adgang til badeværelset og det store, lyse kombinerede køkken og stue. Herfra er der adgang til soveværelset med masser af god skabsplads. Boligen er indrettet med gennemgående, nordisk og minimalistisk design og har naturligvis gulvvarme.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen på mandag 2. påskedag og se denne lejlighed fra kl. 13.00 - 13.30, og besøg os i vores showroom i den gamle Maskincentral mellem kl. 13.00 - 15.00. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
historie i carlsberg byen

Nyheder - Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting.

Giv mig de seneste nyheder

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum
udsigt over carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.