Ugens bolig: Penthouse med tagterrasse

Ugens bolig denne uge er en 90 m² penthouselejlighed med stor tagterrasse, walk-in closet og praktisk køkken-alrum. Se med her! 

Lysindfaldet i denne penthouselejlighed står ind i det velindrettede køkken-alrum, som er lejlighedens omdrejningspunkt og det perfekte samlingssted, hvorfra der også er udgang til lejlighedens altan med udsigt over Købkes Plads. Herudover er der en fin entré, et børneværelse eller kontor og et moderne badeværelse i nordisk stil.

Udover boligens walk-in closet, er denne boligs perle den 24 m² store tagterrasse med udsigt over historiske Humleby, Københavns røde tage og spir i horisonten. Lejligheden ligger på 4. sal og har både elevator og p-kælder.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral.

Læs mere om lejligheden, se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

Psst ... Du kan læse Cathrine Wichmann fra bloggen ROCKPAPERDRESSES' oplevelse af at bo i lejligheden og bykvarteret lige her.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.