Ugens bolig: 139 m² med Ekstraordinær udsigt

Denne uges 'Ugens bolig' er 139 lyse m² beliggende på 19. sal med udsigt over hele København. Her får du en bolig med et rummeligt køkken-alrum, der indbyder til masser af samvær og liv, to skønne værelser og et moderne badeværelse.

Forestil dig at træde ind i lejligheden på 19. sal og straks blive mødt af Københavns måske bedste udsigt og stå midt i det store, rummelige køkken-alrum, som indbyder til masser af liv og gæster, mens de store panoramavinduer kaster et imponerende lys ind i lejligheden.

Her får du nemlig 139 m² fordelt på, foruden det store leverum, en entré med skabsplads, et moderne badeværelse og to soveværelser, hvor du kan ligge i din seng og nyde morgenkaffen og udsigten over København, som folder sig ud under dig og kun er en elevatortur væk.

Boligen koster 6.995.000 kr.

Lyder det som noget for jer? Så kan du booke et digitalt eller personligt møde med os. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

lagerkælder 3 i carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum
Ny Carlsberg Vej i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.