Ugens bolig: Bo på 28. sal med fantastisk udsigt

I får masser af plads på boligens 169 m², der fordeler sig på et stort køkken-alrum og stue, to værelser, et depotrum og en rummelig entré - og så er udsigten ikke en, du finder andre steder i København.

Drømmer I om at flytte ind i helt spektakulære omgivelser, med en udsigt, der tager pusten fra de flere og plads til hele familien? Så er denne bolig måske noget for jer.

Her bor I midt i det hele og kan betragte byen fra toppen, mens du samtidig bor i fuldstændig rolige omgivelser. I Bohrs Tårn bor I på toppen af byen, og udsigten fra 28. sal er ganske enkelt enestående. Om dagen strømmer lyset igennem boligens vinduer, og ønsker I uderum, kan I skyde de store panoramavinduer til side og få jeres egen overdækkede terrasse mit i stuen.

Boligens 169 m² er optimalt udnyttet, og det store fællesrum, den kombinerede stue og køkken, giver god mulighed for at samle hele familien og invitere gæster forbi - både boligen og udsigten er nemlig én, der fortjener at blive vist frem.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag i den gamle Maskincentral, og læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.