Ugens bolig: 108 lyse m² til hele familien

Flytter I ind i Brygmester Hus, kommer I til at bo lige der, hvor hele bryggerieventyret startede, omgivet af historiske bygninger, grønne haver og i jeres egne lyse og moderne kvadratmeter med plads til både venner og familie.

Drømmer I om en bolig i København, hvor moderne nybyggeri møder et historisk område med sjæl? Så er Brygmester Hus måske det helt rette for jer. I denne bolig får I 108 m² fordelt på tre gode værelser, to lyse badeværelser og et rummeligt køkken-alrum med plads til hele familien. I får desuden altan mod hyggelige Malttorvet og fransk altan mod Gamle Carlsberg Vej.

I Brygmester Hus bor I lige mellem historiske og bevaringsværdige bygninger: Bryggeriets smukke, gamle laboratorium, den ikoniske "Rød Lagerbygning" og Gamle Carlsberg, hvor J.C. Jacobsens startede det store bryggerieventyr. 

Vil I ud og nyde det gode vejr, tager det kun få minutter at gå til bykvarterets to største grønne områder, J.C. Jacobsens Have og Carl Jacobsens Have. I bor også med et af Valbys gamle og charmerende villakvarterer i baghaven, og I har adgang til ejendommens fælles tagterrasse, hvor I kan mødes med venner og naboer. 

Lyder det som noget for jer? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag -

Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere om åbent hus

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.