Ugens bolig: Penthouse med stor tagterrasse

Flytter I ind her, får I både en stor, vestvendt altan og en 24 m² privat tagterrasse mod øst. Boligens 118 m² er lyse, veludnyttede kvadratmeter i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen, hvor I med det samme flytter ind med masser af liv og naboer. 

I denne 118 m² penthousebolig i Scherfig Hus får I et lyst hjem med store vinduer og gode værelser. Boligen har, udover et moderne badeværelse, to værelser og et køkken, en stor og rummelig stue. Men det er især boligens to uderum, der gør lejligheden helt unik. Mod vest får I nemlig en stor altan på 11 m², hvor I kan nyde aftensolen, mens I mod øst får en 24 m² privat tagterrasse med en spektakulær udsigt over Københavns tage.

Flytter I ind i Scherfig Hus, kommer I til at bo Carlsberg Byens nordlige, populære område, hvor der allerede nu er flyttet en masse beboere ind i naboejendommene, bl.a. Købke Hus, Heiberg Huse og udsolgte Rahbek Hus II, og hvor I bor lige på grænsen til Frederiksberg.

Kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 14.00 i den gamle Maskincentral. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag -

Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.