De bedste højdepunkter fra 2020

21. december 2020
Carlsberg Byen har for alvor haft vokseværk i 2020, og begivenhederne har været mange. Derfor har vi samlet nogle af de bedste højdepunkter fra 2020 til dig lige her.
Carlsberg Byen vokser, byen blomstrer op, og der sker dagligt både store og små begivenheder på den gamle bryggerigrund. 2020 var bl.a. året, hvor Hotel Ottilia vandt København Kommunes publikumspris for smukkeste bygning, og hvor Theodora Hus blev hyldet af verdens største arkitekturmagasin. Byggeriet på den gamle bryggerigrund skrider fremad, og nu er 70 % enten færdigbygget eller under opførsel. Samtidig har vi i år rundet hele 800 solgte boliger, og vi har lanceret over 100 nye boliger i 2020. I år har nemlig været året, hvor vi har haft premiere på hele fem boligejendomme, der hver især byder på helt særlig arkitektur, historie, beliggenhed og helt særlige boliger.

Djørup Hus
Vi skød i starten af året salget i gang på de første 18 nye boliger i Djørup Hus, der ligger direkte ud til en af Carlsberg Byens centrale pladser, Kildepladsen, hvor der kommer caféer, restauranter og grønne træer. Se boligerne her.

Mineralvandsfabrikken
De 20 enestående boliger i den historiske og fredede Mineralvandsfabrikken er luksuriøse boliger i to plan på toppen af en smuk, nyrenoveret industriejendom med lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor. Se boligerne her.

Grønlunds Tårn 
Der kommer 45 nye boliger i det 50 meter høje Grønlunds Tårn, og de første 25 boliger er allerede sat til salg i tårnet, hvor du bor med frit udsyn over byens tage. Se boligerne her.

Kjeldahl Hus
Kjeldahl Hus, der har en helt central placering i kvarteret, med den smukke pergola over Flaskehalsen, den livlige plads og den grønne have som nærmeste naboer, blev i efteråret lanceret med de første 27 boliger. Se boligerne her.

Vogelius Tårn
Vi har netop lanceret de første 46 boliger i det 80 meter høje tårn, hvor du bor med en fantastisk udsigt over byen og en lys og luftig lejlighed. Se boligerne her.


THERMISKE BADE, NYE SPISESTEDER OG FITNESS I FREDEDE OMGIVELSER
Til stor glæde for alle Carlsberg Byens beboere og naboer vokser også bylivet, og det er glædeligt, hvordan kvarteret for hver dag fyldes med flere københavnere, butikker, spisesteder, fitnesscentre og kultursteder.

Det verdenskendte Aire Aincent Baths, der er kendt fra Barcelona og New York, har nu slået dørene op i den historiske Lagerkælder 3. Også den bevaringsværdige bygning Halmlageret, er blevet forvandlet til Fitness X.

Heller ikke smagsløgene har kedet sig i år: Både den populære fiskerestaurant, Hooked, har slået dørene op på Købkes Plads, men den københavnske, ukronede ramen-konge med stor succes har åbnet det japanske spisehus Kõnã

2020 har været et stort år for Københavns nye bydel, og vi lover, at 2021 bliver mindst ligeså spændende, og vi har masser af gode ting, der venter lige om hjørnet.

Tak for et fantastisk år; vi ses i 2021!

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her