Butikskoncepter, der skræddersyes til konteksten

Med respekt for bryggeriets historie - for produktionen, videnskaben, kunsten og kulturen - er Carlsberg Byen en levende bydel og destination, hvor den ekstraordinære oplevelse er et trækplaster. Ikke kun for de mange beboere, men for alle københavnere og turister.

Carlsberg Byen er stedet, hvor man falder over noget nyt og uventet. Den unikke blanding af rå, historiske industribygninger og moderne arkitektoniske perler skaber rammerne for særlige kundeoplevelser, der ikke kan opleves andre steder. Inspirerende butiksoplevelser skal møde kunderne allerede ude i byrummet, hvor al handel og forretningsliv er placeret i gadeplan. Livet inde i butikkerne skal skabe et aktivt og spændende byrum, der giver rig mulighed for vinduesshopping. Produktionen skal ikke gemmes væk i baglokalet, men trækkes helt ud i vinduerne, så kunderne kan opleve, hvordan optikeren reparerer brillerne, eller tøjdesigneren skaber sin næste kollektion.

Ekstraordinære butiksoplevelser

I den gamle bryggers ånd er der fokus på at søge ny viden og eksperimentere med nye produkter og oplevelser. Carlsberg Byen bliver en go-to destination for handlende, besøgende og ikke mindst attraktiv for de mange lokale, som vil gå på opdagelse blandt et skræddersyet udvalg af forretninger, butiksoplevelser og brands, der udforsker nye retninger for deres produkter.

Bykvarteret er attraktivt for dem, der gerne vil opleve innovation, passion, kvalitet og wow-effekt. Her udfordrer butikskoncepterne de traditionelle rammer for handel og gør Carlsberg Byen til en destination uden sammenligning.

Politiken har besøgt nogle af Carlsberg Byens koncepter, der kan netop det.

Læs om Deerest her: Hvis fremtidens butikker skal kunne konkurrere med internettet, skal de kunne mere og andet end at sælge metervarer – de skal tilbyde skræddersyede helhedsoplevelser. Træd med ind i en af de forretninger, der er ved at omstille sig.

Mamie fra galleriet von Bartha: Velfungerende bykvarterer kræver god infrastruktur. Det ved vi. Men byudvikling handler også om at bevare og skabe liv, sjæl og identitet. Og her har kunst og kultur en afgørende betydning.

Mød de tre stiftere af Coffee Collective: De serverer allerede kvalitetskaffe seks forskellige steder i København, og til efteråret åbner de endnu en kaffebar i Carlsberg Byen. Men selvom de på papiret står som en kaffekæde, tager hver enkelt bar udgangspunkt i sine omgivelser.

Omakase izakaya Kona restaurant

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Lampemesteren Carlsberg Byen

Do you have an exciting store concept? –

Please contact us with your specific wishes and dreams for your next store. Together, we can find the unique setting and the right location in the area that can take your store concept to new heights in one of the store premises in the Carlsberg City District.

Contact us here