bag elefanterne i carlsberg byen

Byrum

Carlsberg Byen P/S opfører bygninger, men vi opbygger i høj grad også livet mellem bygningerne. Helhedsplanen for området tæller nemlig også de vigtige byrum, hvor mennesker mødes, og det er jer, der bor, arbejder og studerer her, der giver liv til kvarterets i alt 25 byrum.

en unik kombination af grønne områder og et kvarter med et pulserende byliv

Det er ikke kun den centrale og ideelle beliggenhed, der er med til at sætte rammerne for Københavns nye bykvarter; det er også de mange grønne og dynamiske områder, der omkranser kvarteret.

Og grønt er godt, men det er et pulserende byliv med pladser og torve også. Og netop kombinationen af de to er unik. Tanken er nemlig, at livet både skal kunne leves til fulde indenfor i lejlighederne, men også udenfor på de mange pladser, haver og legepladser.

25 byrum og haver - J.C. Jacobsens gamle have med smukke botaniske træer er åben for alle og bliver blot én af 25 pladser og byrum i Carlsberg Byen. Hver plads og have udformes forskelligt, så de, der færdes i kvarteret oplever noget nyt i hvert byrum, de træder ind i. Også Carl Jacobsens Have bliver åben for offentligheden.

Se byrummene i Carlsberg Byen

Glem ikke nærområdet - Carlsberg Byen rummer en masse oplevelser for hele familien, men husk at du befinder dig midt i en af de bedste storbyer i verden. Oplevelserne står i kø i lokalområdet, og både på Frederiksberg, Vesterbro og Valby finder I en masse gode oplevelser. Tag ud og giv dem et kig. Det er mere København til København.

Oplevelser i lokalområdet
zoologisk have
Bobleplads
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.