Højdepunkter fra 2019 i Carlsberg Byen

18. december 2019
Københavns nye bykvarter vokser med fuld fart, og 2019 har budt på en masse nye beboere, fantastiske arrangementer og spændende nye butikker og restauranter. Her er et tilbageblik på året, der gik i Carlsberg Byen.

Året satte flot i gang med åbningen af Hotel Ottilia og rooftop-restauranten Tramonto. Hotel og restaurant er beliggende i den gamle Lagerkælder 3, og har du endnu ikke haft mulighed for at stikke hovedet indenfor, er det en anbefaling værd - se fx Politiken og The Guardians anmeldelser her!

2019 blev også året, hvor StellingLampemesterenBurger ShackGasoline GrillDarcy's pop upCarl's Øl- & Spisehus og pizzeriaet Surt flyttede ind til glæde for hele kvarteret.Også mange nye virksomheder og beboere har pakket flyttekasserne ud og gjort kvarteret til deres nye hjem i løbet af det nu snart forgangne år. Blandt andre er det verdensomspændende konsulenthus Accenture flyttet ind, og det samme har flere end hundrede nye beboere - velkommen til!

BYRUM, BOLDBANE OG BOLIGER

Det er ikke kun boliger og bygninger, der er blevet transformeret og opført i løbet af 2019. Flere og flere pladser og byrum står nu færdige, blandt andet Østen for Humlen mellem rækkehusene i Humleby og rækkehusene i Krøyer Hus, som rummer en stor legeplads til daginstitutionen Molevitten og en boldbane til kvarterets unger. Byens smukke "rådhusplads", Bryggernes Plads, blev sågar indviet med en byfest under navnet Blooming September, hvor en række favorit-brands og restauratører skabte liv og glad markedstemning på pladsen en hel weekend i september.

Vi er rigtig glade for den fortsatte interesse for boligerne i Carlsberg Byen, som har gjort, at vi i år har meldt flere projekter udsolgte, bl.a. Rahbek Hus IIBindesbøll Hus og Heiberg Huse. Vi har (heldigvis) flere lejligheder af varierende størrelser på markedet - kig her eller kom forbi vores showroom, der har åbent hver søndag fra den 5. januar. Her kan du tale med vores boligrådgivere eller gøre som mange andre nysgerrige; gå på opdagelse i kvarteret gennem det nye virtual reality.

Tak for et fantastisk år. Vi glæder os til at byde velkommen til endnu flere mennesker i 2020!

historie i carlsberg byen

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum