Kona restaurant Carlsberg Byen

Kōnā

"Manden bag byens bedste ramen har åbnet nyt japansk spisested med fremragende comfort food i Carlsberg Byen," skriver Politikens madanmelder og giver 4 flotte hjerter til Kōnā, mens Berlingskes madanmelder giver hele  5 stjerner i en anmeldelse: "Tidligere Noma-koks hemmelige japaner har stamstedspotentiale".

Philipp Inreiter bringer med Kōnā det japanske køkken til Københavns nye bykvarter og er hurtigt blevet en af madanmeldernes favoritter.

Den østrigske kok har tidligere stået bag gryderne hos bl.a. Noma, og i de seneste år har han lagt kræfterne i at opbygge det populære Slurp Ramen Joint. Næste kapitel i Philipp Inreiters madrejse startede i Carlsberg Byen, hvor han slog dørene op til Kōnā.

Kōnā betyder hjørne på japansk, og på adressen Bag Elefanterne 15 er der med restauranten skabt et hjørne i Carlsberg Byen, hvor flere års nudel-nørderi og et mix af japanske og nordiske smage kan nydes af madglade gæster.

I stueetagen hos Kōnā finder du det anmelderroste Slurp Ramen Join i den u-formede bar, mens du kan sætte tænderne i japansk comfort food – izakaya – på førstesalen. 

Læs også med her, hvor Politiken har mødt den tidligere Noma-kok til en snak måden københavnere går på restaurant, og hvordan han vil gentænke alt det, en restaurant kan og skal være. 

Adresse

Bag Elefanterne 15
1799 København V
Carlsberg Byen

Gå på opdagelse i kvarterets mange byrum og haver -

Området gemmer på intet mindre end 25 byrum og haver, som beboere og besøgende kan få glæde af, når de færdes i området. Du kan blandt andet gå en tur i J.C. Jacobsens tidligere private have, der fortæller en historie en historie om ølbrygger, hvis interesser spændte bredt fra videnskab til kunst og botanik. Se de grønne områder her

Guide: En dag i Carlsberg Byen

Besøger du København og vil tilbringe en dag på den historiske bryggerigrund, der er forvandlet til et moderne bykvarter, finder du en guide lige her. Få en guide til en dag i kvarteret