Philipp Inreiter Kona

Kōnā

"Manden bag byens bedste ramen har åbnet nyt japansk spisested med fremragende comfort food i Carlsberg Byen," skriver Politikens madanmelder og giver 4 flotte hjerter til det japanske spisehus Kōnā, Berlingskes madanmelder giver 5 stjerner i en anmeldelse med overskriften "Tidligere Noma-koks hemmelige japaner har stamstedspotentiale".
Philipp Inreiter bringer med Kōnā det japanske køkken til Københavns nye bykvarter, og er hurtigt blevet en af madanmeldernes favoritter. Den østrigske kok har tidligere stået bag gryderne hos bl.a. Noma, og i de seneste år har han lagt kræfterne i at opbygge det populære Slurp Ramen Joint. Næste kapitel i Philipp Inreiters madrejse er nu startet i Carlsberg Byen, hvor han i november 2020 slog dørene op til Kōnā.

Kōnā betyder hjørne på japansk, og på Bag Elefanterne 15 er der med restauranten skabt et hjørne i Carlsberg Byen, hvor flere års nudel-nørderi og et mix af japanske og nordiske smage kan nydes af madglade gæster. 

Du kan booke bord hjemmefra, men Kōnā sørger også altid for, at der er plads til walk-ins både inde og ude.

Adresse

Bag Elefanterne 15
1799 København V
Carlsberg Byen

Omakase izakaya Kona restaurant
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.