Philipp Inreiter Kona

Kōnā

"Manden bag byens bedste ramen har åbnet nyt japansk spisested med fremragende comfort food i Carlsberg Byen," skriver Politikens madanmelder og giver 4 flotte hjerter til det japanske spisehus Kōnā, mens Berlingskes madanmelder giver hele  5 stjerner i en anmeldelse med overskriften "Tidligere Noma-koks hemmelige japaner har stamstedspotentiale".

Philipp Inreiter bringer med Kōnā det japanske køkken til Københavns nye bykvarter, og er hurtigt blevet en af madanmeldernes favoritter. Den østrigske kok har tidligere stået bag gryderne hos bl.a. Noma, og i de seneste år har han lagt kræfterne i at opbygge det populære Slurp Ramen Joint. Næste kapitel i Philipp Inreiters madrejse startede i Carlsberg Byen, hvor han slog dørene op til Kōnā.

Kōnā betyder hjørne på japansk, og på Bag Elefanterne 15 er der med restauranten skabt et hjørne i Carlsberg Byen, hvor flere års nudel-nørderi og et mix af japanske og nordiske smage kan nydes af madglade gæster. 

Du kan booke bord hjemmefra, men Kōnā sørger også altid for, at der er plads til walk-ins både inde og ude.

Læs også med her, hvor Politken har mødt den tidligere Noma-kok til en snak måden københavnere går på restaurant, og hvordan han vil gentænke alt det, en restaurant kan og skal være. 

Adresse

Bag Elefanterne 15
1799 København V
Carlsberg Byen

Omakase izakaya Kona restaurant