Studio: Åbner snart

Den københavnske toprestaurant Studio åbner i helt nye lokaler på Ottilia Jacobsens Plads, og her kan du glæde dig til en gastronomisk oplevelse, hvor måltidets stjerne er sæsonens danske råvarer, som udvælges og forædles med omhu.

Ved årsskiftet forlod det kulinariske fyrtårn Studio lokalerne i det gamle toldkammer i Havnegade og indledte jagten på nye rammer, der kunne matche den ikoniske bygning ved havnen. Nu er jagten forbi, og drømmelokalet er fundet i Carlsberg Byen.

Bag restaurant Studio står Loca Gruppen, der også driver restauranterne Almanak i Operaen, Mission Green og Radio på Frederiksberg. Loca Gruppens vision er at sætte nye standarder for bæredygtig gastronomi både på og hele vejen rundt om tallerkenen, og på Studio i Carlsberg Byen kan du glæde dig til en gastronomisk oplevelse, hvor måltidets stjerne er sæsonens danske råvarer, som udvælges og forædles med omhu.

Adresse

Paulas Passage 5
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.