Studio

Toprestauranten Studio åbnede dørene første gang i slutningen af 2022, og siden da har holdet bag taget madanmelderne med storm. Hos restauranten kan du forkæle dine smagsløg med en ekstraordinær madoplevelse, hvor måltidets stjerne er sæsonens danske råvarer. 

Det kulinariske fyrtårn Studio har hjemme i Caroline Hus lige ved Ottilia Jacobsens Plads, hvor kilden i sin tid udsprang på Valby Bakke, hvilket fik bryggeren J.C. Jacobsens til at placere bryggeriet netop her.

Siden toprestauranten slog dørene op i slutningen af 2022, har holdet bag taget madanmelderne med storm. Berlingske og Børsen har begge kvitteret med seksstjernede anmeldelser, mens Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup Jensen, sætter sin oplevelse hos Studio i "absolut top-3 over måltider i 2022".

Christoffer Sørensen står bag Studios gastronomiske linje, og det er ikke hvem-som-helst. I 2021 blev Christoffer Sørensen nemlig belønnet som Michelin-guidens Young Chef Award, og ydermere blev to af hans retter nomineret til Årets ret i 2022, hvor Noma og Geranium også var med i nomineringsfeltet.

Bag den ambitiøse restaurant står Loca Gruppen, der også driver restauranterne Almanak i Operaen, Mission Green og Radio på Frederiksberg.

Loca Gruppens vision er at sætte nye standarder for bæredygtig gastronomi både på og hele vejen rundt om tallerkenen, og på Studio i Carlsberg Byen kan du glæde dig til en gastronomisk oplevelse, hvor måltidets stjerne er sæsonens danske råvarer, som udvælges og forædles med omhu.

Adresse

Paulas Passage 5
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her